Ten de portelan! Cum va ingrijiti tenul in sezonul rece?

Ten de portelan! Cum va ingrijiti tenul in sezonul rece?

 

Suntem siguri că ati auzit până acum sute de sfaturi despre cum şi cu ce să vă îngrijiți tenul şi pielea în general. Cu siguranţă ati folosit zeci de produse cosmetice de la diferite branduri şi ati încercat măcar 10 saloane de cosmetică diferite, dar fara niciun rezultat. Există anumite aspecte pe care orice femeie trebuie să le cunoasca şi care o vor ajuta în îngrijirea tenului ei.

 

Pasii zilnici pentru o ingrijire corespunzatoare a tenului!

Sfatul specialistului Carmen Barcan:

 

Dubla curatare a tenului

,,Trebuie respectat cu sfințenie ritualul de curățare a feței. Nicio urmă de fond de ten, mascara sau ruj nu trebuie sa rămâna pe ten, obligatoriu îndepărtate cu ajutorul unui șervețel umed special care conține demachiant nutritiv. Nu frecați pielea. Executați mișcări circulare line și pielea va rămâne perfect curata.”

 

Exfoliere

,,O piele suplă presupune, pe lângă o curățare minuțioasă și o sesiune de exfoliere. Celulele moarte și punctele negre sunt la fel de inestetice ca și urmele de machiaj, dar mult mai dăunătoare pentru ten.”

 

Tonifiere

„Tonifiantul curăță pielea și, în același timp, îi redă pH-ul natural. În plus, el pregătește pielea să poată absorbi mai bine produsele ce urmează a fi aplicate.”

 

Apă termală

,,Apa termală face și ea parte din procesul de întreținere a unui ten imaculat. De aceea se folosesc produse pe bază de apă termală hrănitoare, foarte concentrata și bogată în vitamine, care ajută la regenerarea celulară și la menținerea fermității și elasticității pielii.”

 

Hrănirea

,,Pentru că prevenția este mai bună decât vindecarea, liniile fine ale feței, aspectul de ten umflat sau cearcănele sunt ținute sub control cu o cremă specială, hrănitoare, pentru conturul ochilor.”

 

Hidratare

„Priviți-o ca pe o mască din cremă care vă ajută pielea feței să se relaxeze și să fie cât mai hidratată dimineața.”

 

Ce este important sa stiti despre ingrijirea pielii in sezonul rece? Descopera recomandarile unui specialist si bucura-te de o piele fericita!

Petele pigmentare si deshidratarea sunt doar cateva dintre efectele negative pe care vara le are asupra tenului tau. Lista continua cu stresul oxidativ si daunele create de razele UVA si UVB. Rezultatul? Imbratranirea prematura, insotita de aspectul incarcat al pielii.

Din pacate, sezonul rece ne socheaza tenul cu diferentele de temperatura, care duc la uscarea pielii, uneori rezultând si iritatii daca aveti un ten sensibil. Asadar, toamna este sezonul in care trebuie sa va rasfatati serios pielea si sa-i acordati atentia cuvenita.

Pentru aceasta problema trebuie sa apelam la un specialist pentru a aplica tratamentul adecvat, nu este recomandat sa ne ingrijim singure cu fel si fel de produse si tratamente.

,,Indiferent de sezon, frumusețea trebuie întreținută! Îngrijirea zilnica este o prioritate, un ritual urmat cu precizie! Nu facem rabat de la calitate niciodată! Sunt tratamente special create pentru sezonul rece, sunt terapii speciale pentru aceasta perioada și exista specialist cărora ne putem adresa. Informația circula, soluția exista și specialiștii sunt pregătiți sa ofere serviciile potrivite! Intotdeauna sub îndrumarea celui priceput! Asa vom face pielea sa radieze de sanatate si frumusete!”, ne-a declarat terapeutul Carmen Barcan.

COMMENTS

DISQUS: 0