Will Smith a sărit din elicopter cu coardă de ziua lui

Will Smith a sărit din elicopter cu coardă de ziua lui

Will Smith a sărit cu coarda din elicopter, deasupra Marelui Canion, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 50 de ani. Actorul a făcut bungee jumping în prezenţa întregii sale familii. Chiar dacă soţia, Jada Pinkett Smith s-a opus, Will nu a ţinut cont de nimic şi a plonjat în gol.

Actorul a avut grijă să filmeze întreaga ispravă şi să o difuzeze în direct pe pagina lui de Internet. El a vrut ca prin gestul său să atragă atenţia pentru o campanie de strângere de fonduri desfăşurată de Global Citizens pentru educaţia tinerilor din întreaga lume. La isprava tatălui lor au venit toţi copii lui Will, Trey, dintr-o relaţie anterioară şi Jaden şi Willow pe care îi are cu Jada.

Videoclipul cu săritura, scos la licitație pentru o cauză nobilă

„Este fantastic! Asta a fost una dintre cele mai tari chestii pe care le-am făcut în viaţa mea. Am trecut în câteva secunde de la teroare şi agonie la o stare de extaz incredibilă!”. Will Smith a scos la licitaţie videoclipul cu săritura încă de acum o lună, urmând ca banii strânşi să fie donaţi pentru o cauză nobilă. Astfel, întreaga nebunie a ajuns pe portalul  virtual Omaze.

COMMENTS

DISQUS: 0