30.000 de prime de casare noi la programul Rabla

30.000 de prime de casare noi la programul Rabla

Vești bune pentru cei care au o mașină veche și vor să scape de ea. Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, bugetul de venituri şi cheltuieli al Fondului pentru Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) pentru anul 2018, rectificat, astfel că programul Rabla Clasic va fi suplimentat cu 198 milioane lei, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Acest lucru se traduce printr-un număr de 30.000 de prime de casare noi.

Programul Rabla va fi suplimentat cu 198 de milioane de lei

Prin adoptarea acestui act normativ este asigurată finanţarea, din bugetul Fondului pentru Mediu, a proiectelor şi programelor pentru protecţia mediului, precum şi sumele necesare în vederea restituirii taxei auto.

Astfel, Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Rabla Clasic) va fi suplimentat cu 198 milioane lei, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice, ceea ce reprezintă un număr de 30.000 de prime de casare noi, numărul total al primelor de casare ajungând la aproximativ 50.000 în anul 2018, valoare mult peste media ultimilor ani, precizează un comunicat al Guvernului.

COMMENTS

DISQUS: 0