Ce parfumuri purtăm vara. Recomandările specialiștilor Lelas

Ce parfumuri purtăm vara. Recomandările specialiștilor Lelas

Așa cum ne schimbăm garderoba vara, nici parfumurile nu fac excepție de la această regulă. Fiecare sezon are tendințele și aromele lui specifice așa că alegerea lor devine una foarte importantă și migăloasă. Ne-au dat o mână de ajutor specialiștii Lelas.

Pentru sezonul cald, cei mai mulți dintre specialiști recomandă utilizarea parfumurilor florale, citrice sau fresh, ce redau mirosurile proaspete ale naturii. Acestea se potrivesc perfect pentru că, trebuie să ținem cont de temperaturile crescute care au nevoie de arome lejere, aerisite, fără a fi încărcate și mai puțin bogate in intensitate.

Parfumurile Lelas, potrivite oricărui anotimp

La Lelas găsești parfumurile potrivite fiecărui sezon, dar acum ne rezumăm la vară, căldură, apă, bronz și relaxare. Astfel, mai jos trecem în revită câteva sticluțe cu esențe fresh de la Lelas care nu trebuie să-ți lipsească vara asta.

Bayrak

Note: piersică, bergamot , iasomnie, bujor, flori de portocale, mușchi, musk, note lemnoase.

Bordo

Note: vanilie, praline, scorțișoară, patchouli, cașmir, ambră, mosc, lămâie, alune, cafea, tuberoze, iasomie, portocală, trandafir bulgăresc și iris.

Musk

Note: portocală, prună, mușcate, paciuli, trandafir, fructe de pădure roșii, lemn de tec, chihlimbar, mosc.

Motif

Note: bergamot, mandarină, iasomie, chiparos, pin de parasol laur roz.

Arabian Nights

Note: măr, bergamot, ananas, iasomie, trandafir, paciuli, vanilie, mușchi de stejar, mosc, chihlimbar.

Deep Note: lavandă, bergamot, lămâie, ananas, verbena, cupru, mușchi de stejar, geraniu, trandafir, mere roșu, lemn de santal, semințe de tonka.

COMMENTS

DISQUS: 0