Frumuseţea, văzută prin… ochii tehnicilor inovatoare Natalya Mura, inovaţie în domeniul stilizării genelor

Este creatoarea unuia dintre puţinele saloane din România dedicate exclusiv înfrumuseţării privirii prin aplicarea extensiilor de gene, iar acum, Natalya Mura mai bifează o reuşită pe lista de ei de realizări! Lash artist-ul a inventat… două tipuri de perne speciale, care uşurează munca celor care aplică gene, dar face şi aşteptarea clientelor mai plăcută, în timpul procedurii. Trebuie să ştiţi că ambele piese au fost realizate cu ajutorul experţilor – medicilor ortopezi şi fiziokinetoterapeuţi, pentru siguranţă deplină. Haideţi să descoperim, pe larg, ce beneficii aduc!

 

PERNA LASH NM PENTRU CAP

Prima dintre creaţii, perna pentru cap LashNM are un design ergonomic şi oferă susţinere şi relaxare clientelor, dar ajută, totodată specialistele să fie organizate datorită marginilor late. Acolo, puteţi să vă aşezaţi materialele, ca să le aveţi cât mai aproape de dumneavoastră! Pernele Lash NM nu sunt însă doar despre eficienţă. Oferă, tototdată, suport pentru mâinile lash stilistului, astfel că sunt eliminate din start durerile de spate, dar şi mişcările inutile, un aspect esenţial pentru sănătate. Acest tip de pernă ajută şi la crearea poziţiei perfecte pentru cliente, care nu mai sunt astfel nevoie să se repoziţioneze la fiecare 5 minute.

 

PERNA LASH NM PENTRU PICIOARE

 

Lăţimea şi lungimea celei de-a doua piese, pentru picioare, a fost calculată în aşa fel încât piciorul să stea ridicat exact atât cât este nevoie pentru relaxarea zonei lombare. Este o poziţie care permite şi o circulaţie normală a sângelui.

Despre huse, vă spunem că sunt extrem de practice – sunt detaşabile şi se spală uşor la maşină, iar materialul pernelor este suficient de tare, încât să nu se deformeze pe parcursul utilizării.

 

NATALYA MURA ÎMPĂRTĂŞEŞTE ŞI ALTORA ARTA APLICĂRII GENELOR

 

Este doar unul dintre secretele Natalyei Mura, care reinventează zi de zi arta remodelării privirii cu ajutorul genelor. Pasionată de frumos, Natalya corectează astfel defecte des întâlnite, ţinând cont de forma ochiului.

 

“Complexitatea procesului de fabricare implică o triplă tratare, pentru obţinerea curburii, grosimii şi lungimii genelor diferită, permiţând tuturor doamnelor sau domnişoarelor să beneficieze de gene personalizate şi impunătoare, specifice nevoilor şi dorinţelor acestora.”- Natalya Mura, master stilist extensii gene

Are în spate ani de experienţă în stilizare, a participat la conferinţe şi la concursuri în diverse ţări şi tocmai pentru că a sesizat o creştere în ultimii ani în ceea ce priveşte cererea pentru extensii de gene semipermanente, Natalya a decis să le vină în ajutor tuturor celor care vor să urmeze acelaşi drum ca ea şi să câştige bani de pe urma unei pasiuni: împărtăşeşte din secretele job-ului de lashmaker oricui doreşte, cu ajutorul unor cursuri de perfecţionare în acest domeniu, prin Lash Studio and Academy by Natalya Mura:  „Femeile întotdeauna au căutat un ajutor că să-şi sublinieze frumuseţea. Ochii sunt oglinda sufletului. S-a tot căutat alternativa rimelului şi, iată, ia naştere un nou fenomen în domeniul înfrumuseţării: extensiile de gene semipermanente. Să nu uitaţi un lucru foarte important! Aveţi nevoie să vă aduceţi multă răbdare de acasă!”

 

Cursurile, împărţite pe mai multe categorii, sunt acreditate de Ministerul Educaţiei şi cel al Muncii, iar toate detaliile le găsiţi pe site-ul oficial: https://lashstudiobynm.ro/

 

 

Fiţi la curent cu toate noutăţile! Urmăriţi-o pe Natalya Mura pe reţelele de socializare!

https://ro-ro.facebook.com/gene.fircufir.5

https://www.instagram.com/natalyamura_academybynm/

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0