iDentity Clinic te celebrează în Luna Femeii: 5 dintre cele mai iubite vedete au ajutat oamenii să își transforme GRATUIT zâmbetul!

iDentity Clinic te celebrează în Luna Femeii: 5 dintre cele mai iubite vedete au ajutat oamenii să își transforme GRATUIT zâmbetul!

iDentity Clinic te celebrează în Luna Femeii! iDentity Clinic a oferit în mod gratuit un cadou de neprețuit: un zâmbet sănătos și frumos! Iar ca să îl obții nu a trebuit decât să urmezi câțiva pași simpli, prin intermediul rețelelor sociale. A fost cea mai nouă inițiativă a medicilor stomatologi de aici, prin care susțin importanța îngrijirii orale, prevenind problemele dentare. Cinci vedete din showbizul românesc, care și-au lăsat și ele zâmbetul în seama medicilor de la iDentity Clinic, s-au alăturat demersului și au pregătit un concurs online, cu premii care au fost dedicate comunităților lor!

 

 

DEEA MAXER, DINU MAXER, MARIA CONSTANTIN, ROXANA CIUHULESCU ȘI ANISIA GAFTON AU OFERIT VOUCHERE CADOU!

Pentru că primăvara este anotimpul schimbării, de ce să nu îți schimbi și tu obiceiurile dentare, beneficiind de zâmbetul strălucitor pe care ți l-ai dorit mereu? Deea și Dinu Maxer, Maria Constantin, Roxana Ciuhulescu și Anisia Gafton, prin intermediul clinicilor iDentity, au sărit în ajutorul oamenilor  și au oferit vouchere în valoare de 500 sau 2.500 de lei, care pot fi folosite pentru orice serviciu din cadrul acestor clinici care promovează tratamentele stomatologice fără durere!

 

RALUCA PASCU, fondator clinici dentare: “Ne-am gândit la o modalitate simplă prin care pacienții noștri să poată intra în posesia acestor vouchere. Cu toții petrecem mult timp pe Internet, de ce să nu facem asta în beneficiul nostru? În schimbul unui zâmbet de revistă, am invitat toți oamenii să ne dea un follow pe pagina de Instagram iDentity Clinic și tag în comentarii la minimum trei prieteni. Ușor, nu? Câștigătorii voucherelor au fost aleși și, totodată, anunțați pe 8 martie, prin extragere. Specialiștii noștri îi pot ghida către tratamentele necesare, în funcție de nevoile fiecăruia.

 

Roxana Ciuhulescu nu a stat deloc pe gânduri atunci când a auzit despre inițiativa medicilor! S-a alăturat proiectului, mai ales că știe, din proprie experiență, ce echipă bună fac stomatologii de renume și aparatura de ultimă generație: la iDentity Clinic, fosta prezentatoare TV a reușit să evite parodontoza, printr-un tratament laser.

 

ROXANA CIUHULESCU: “Este o clinică cochetă, cu aparatură de ultimă generație. Ședințele pe care eu le-am făcut s-au desfășurat în cel mai corect mod, sunt medici pregătiți, amabili, un personal frumos. Mă bucură că prin intermediul acestei campanii am putut să dăruiesc și eu, la rândul meu, altor persoane aceste servicii minunate din cadrul clinicii!”

 

Şi Dinu Maxer a trecut pragul clinicilor iDentity, în căutarea unui tratament fără durere. Ba chiar şi pentru fiul său a ales să apeleze tot la experienţa medicilor de aici, care i-au recomandat un aparat dentar de ultimă generaţie.

 

DINU MAXER: “Am fost extrem de impresionat de clinica iDentity, de tehnologia de ultimă generaţie, de atmosfera superbă, de personalul amabil. Tocmai de aceea, am ales să ofer vouchere de Ziua Femeii, într-un Giveaway special! Îmi doresc să ne întâlnim la iDentity, la tratamente pentru zâmbete perfecte.”

 

Și celelalte vedete au oferit comunităților lor din mediul virtual un altfel de cadou cu ocazia zilei de 8 martie! Fiecare a postat pe pagina personală de Instagram detaliile demersului la care iau parte.

 

MARIA CONSTANTIN: “Mergând la iDentity Clinic am cunoscut o echipă de specialiști în stomatologie, care folosesc tehnici ultramoderne și care vă ajută să aveți zâmbetul perfect! Recomand cu încredere!”

 

ANISIA GAFTON: “iDentity Clinic este clinica la care eu merg regulat. Vreau să afle toată comunitatea mea că acolo este locul unde am obținut un zâmbet mai strălucitor și o dantură mai frumoasă!“

 

 

STOMATOLOGIE DIGITALĂ, ÎN CLINICI LA STANDARDE INTERNAȚIONALE

Având o echipă multidisciplinară care abordează inovativ și eficient toate afecțiunile din sfera oro-dentară, iDentity Clinic oferă din 2007 servicii stomatologice premium, în cele două locații din București. Peste 10.000 de pacienți și-au recăpătat de atunci și până în prezent zâmbetul prin tratamente digitalizate, realizate la standarde internaționale și care permit inclusiv vizualizarea rezultatului final al unei proceduri, dinainte de a o începe.

 

RALUCA PASCU, fondator clinici dentare: “Specialiștii noștri sunt atenți inclusiv la aspectele emoționale ale tratamentelor dentare care asigură zâmbete sănătoase, drept care, la nevoie ne putem folosi inclusiv de inhalosedare, o tehnică de sedare conștientă, care ajută pacientul să fie relaxat pe toată durata procedurii stomatologice. Operațiunea este folosită cu succes inclusiv în cazul micilor pacienți, care uită de frica de dentist!

 

 Prin iDentity, fiecare pacient va avea un profil complet al stării de sănătate orală, fiind programat la medicul stomatolog specialist, în funcţie de afecţiunea sa, pentru ca timpul de la prima întâlnire până la începerea tratamentului propriu-zis să fie cât mai scurt.

 

 

  iDentity Clinic vă aşteaptă la sediul din Decebal, localizat pe Strada Frunzei, la numărul 41, în sectorul 2 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.12, dar şi la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 Pe site-ul oficial găsiți detalii suplimentare: https://identityclinic.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0