Lux la Monaco: Ținută de 100.000 de Euro, Cătălin Botezatu Strălucește

Lux la Monaco: Ținută de 100.000 de Euro, Cătălin Botezatu Strălucește

Cătălin Botezatu, creatorul remarcabil de modă, a strălucit la Balul Prințului Albert de Monaco într-o ținută regală de peste 100.000 de euro. Detaliile fascinante ale outfitului, dezvăluite în exclusivitate pentru UNICA.ro, au captivat atenția tuturor prezenților. La 56 de ani, maestrul modei confirmă statutul său internațional, reușind să creeze o capodoperă în colaborare cu 14 oameni, dedicând trei luni acestei creații impresionante.

Un Capodopera de 100.000 de Euro

Cătălin Botezatu, renumitul designer român, a șocat lumea modei cu o ținută de peste 100.000 de euro, o veritabilă capodoperă ce impresionează prin lux și rafinament.  Ca ambasador al modei românești, participarea sa la Balul Prințului Albert de Monaco a subliniat eleganța și sofisticarea modei autohtone la nivel global.

Sursa Foto: Social Media, catalinbotezatu1 (Instagram)

Ambasadorul Modei Românești la Evenimentele de Prestigiu

Cătălin Botezatu, ambasador al modei românești cu o carieră internațională, reprezintă cu mândrie talentul românesc de la Statele Unite ale Americii până în Franța și Grecia. Participarea sa la Balul Prințului Albert de Monaco a evidențiat eleganța modei românești la nivel global.

La Balul Prințului Albert, Cătălin Botezatu a strălucit într-o ținută impresionantă, subliniindu-și maestria în arta modei. Cu un echilibru subtil între eleganță și lux, designerul român a reiterat influența sa globală, oferind o doză autentică de creativitate și rafinament. Acest moment reconfirmă statutul său de lider în lumea modei internaționale, cu un impact durabil incontestabil.

COMMENTS

DISQUS: 0