Mădălina Brândușescu, premiată la Gala Performanţei & Excelenţei

Mădălina Brândușescu, premiată la Gala Performanţei & Excelenţei

A devenit deja o tradiţie ca printre importantele evenimente ale toamnei să se numere Gala Performanţei & Excelenţei, care a adus şi în acest an recunoaştere personalităţilor ce s-au remarcat prin proiecte şi activităţi deosebite. Unul dintre trofeele decernate pe 6 noiembrie a ajuns la Mădălina Brândușescu, managerul Beauty Art Aesthetics.

Mădălina Brândușescu, premiată al doilea an consecutiv

Mădălina Brândușescu a primit distincția pentru eleganță în medicină.

„Misiunea mea este să am grijă de dorințele pacienților mei, să mă asigur că sunt diagnosticați și tratați corect, la timp, cu profesonalism si respect. Mulțumesc tare mult echipei clinicii și pacienților care zi de zi ne dau încrederea lor venind la noi și apelând la serviciile noastre!”, a declarat Mădălina Brândușescu.

La evenimentul similar de anul trecut, tânăra antreprenoare  a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă.

Mădălina Brândușescu este managerul unei afaceri de succes

Mădălina Brândușescu conduce o clinică dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Tânăra îmbină cu succes respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe. Ambițioasă și perseverentă, Mădălina Brândușescu deține una dintre cele mai de succes clinici de estetică din România: Beauty Art Aesthetics.

Despre Gala Performanței & Excelenței 2019 la care a fost premiată Mădălina Brândușescu

Gala Performanței & Excelenței 2019, ajunsă la ediția a IX-a, este un concept lansat de vedeta TV Adela Diaconu. În cadrul evenimentului se acordă trofee personalităţilor care au obţinut performanţe în domenii precum muzică, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design, beauty sau media.

Printre personalitățile care au mai primit recunoaştere la Gala 2019 s-au numărat: Helmut Duckadam, Andreea Marin, Iuliana Tudor, Iuliana Marciuc, Smaranda Vornicu, Carmen Brumă, Mirela Vaida, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Anamaria Prodan Reghecampf şi Beatrice Rancea.

COMMENTS

DISQUS: 0