Marin Haiducu slăbește cu dieta lansată de Carmen Brumă

Marin Haiducu slăbește cu dieta lansată de Carmen Brumă

Alimentaţia sănătoasă şi sportul după ureche nu înseamnă chiar tot pentru a da jos kilogramele în plus. Un program strict al meselor şi controlul porţiilor, combinate cu exerciţii pentru zonele cu probleme vă pot aduce însă silueta dorită. Dieta online pe care Carmen Brumă a lansat-o pentru cei care vor să slăbească rapid, fără să se înfometeze, l-a convins şi pe Marian Haiducu. Artistul a slăbit deja patru kilograme şi trage din greu la sală ca să ajungă la rezultate şi mai bune.

Dieta lansată de Carmen Brumă online începe să fie căutată. Marian Niculaie a slăbit deja patru kilograme şi este mulţumit de rezultate. Vedeta promovează acest program care conţine trei mese şi două gustări, aşa că nu poate fi vorba de înfometare.

„Dieta am adaptat-o după programul creat de Carmen Brumă și am luat-o online. Se întinde pe o perioadă de 8 săptămâni și ne învață de fapt să ne hrănim sănătos. Pe toata perioada se consumă lactate, carne (pește, vită, porc), legume, pâine integrală fără zahăr, paste integrale. Sunt trei mese principale și gustări. În fiecare zi mesele sunt calculate astfel încât să nu depășim 1400-1600 calorii. Important este să consumăm apă, 40 ml/kg corp. Foarte important este ca înainte de prima masă să bem aproximativ 500 ml de apă. Pe toată perioada de 8 săptămâni, sunt interzise alcoolul şi dulciurile. Eu mă simt foarte bine și pot spune că rezultatele încep să se vadă”, a mărturisit solistul de muzică de folclor.

Marian nu are doar grijă la alimentaţie, ci face şi sport intens. El merge la sală de patru ori pe săptămână.

Dieta lansată de Carmen Brumă, dedicată iniţial mireselor

Programul de slăbit a fost lansat de Carmen Brumă, primăvara trecută. Este vorba despre dieta “Intră în rochia de mireasa” by Carmen Brumă, care conţine reţete pentru 8 săptămâni, cu alimente cunoscute şi accesibile, informaţii ce pot fi descărcate contra sumei de 30 de lei de pe site-ul vedetei. Programul urmat cu strictețe ar trebui să le aducă celor care au ambiție o scădere în greutate cu 10 kilograme. Persoana care se află la diată este introdusă într-un grup special creat pe reţeaua de socializare, unde primește sfaturi.

COMMENTS

DISQUS: 0