Suma cheltuită de Facebook pentru Mark Zuckerberg

Suma cheltuită de Facebook pentru Mark Zuckerberg

Cel mai bogat om din lume, divorţ după 25 de ani de căsnicie
Facebook şi Instagram, în pană în diverse părţi ale lumii
Apple lansează iPhone 8 și iPhone X cu afișare pe tot ecranul și încărcare fără fir
Belgia va da în judecată Google pentru că nu cenzurează imaginile cu baze militare
Proces intentat Apple pentru că ar fi minţit cu noile iPhone-urilor

Facebook a dublat sumele alocate pentru securitatea directorului general Mark Zuckerberg în 2018, la 22,6 milioane de dolari, informează Reuters.

Zuckerberg a avut un salariu de bază de 1 dolar în ultimii trei ani, iar alte compensaţii au însumat 22,6 milioane de dolari, cei mai mulţi bani fiind folosiţi pentru pentru protecția sa. Aproape 20 milioane de dolari au mers pentru securitatea lui Zuckerberg şi a familiei sale, de la aproximativ 9 milioane de dolari în anul precedent. Zuckerberg a primit, de asemenea, 2,6 milioane de dolari pentru utilizarea avioanelor  private, despre care compania spune că fac parte din programul general de securitate.

Scandalurile în care a fost implicată Facebook, compania lui Mark Zuckerberg

Facebook, în ultimii ani, s-a confruntat cu o criză de imagine, legată de rolul său în presupusa influenţă a Rusiei în alegerilor prezidenţiale din 2016 din Statele Unite, dar şi în urma scandalului Cambridge Analytica, companie care a obţinut date personale din milioane de profiluri Facebook fără consimţământ.

Chief Operating Officer Sheryl Sandberg a câştigat 23,7 milioane de dolari în 2018, comparativ cu 25,2 milioane de dolari anul precedent.

COMMENTS

DISQUS: 0