Sayra, si-a lansat noul videoclip, la un eveniment monden

Sayra, si-a lansat noul videoclip, la un eveniment monden

Cea de-a patra ediţie a Galei „I Success – Oameni de succes” a avut loc marti, 22 septembrie 2020. In cadrul galei sunt recunoscute meritele unor personalitati din diferite domenii de activitate: televiziune, sport, medicina, muzica sau business. Conceptul I Success a aparut in urma cu 8 ani si doreste sa aduca in atentia publicului reusite de top ale unor oameni exceptionali.  Anual I Success organizeaza galele „Femei de succes”, „Barbati de succes”, „Health, Beauty & Lifestyle Awards” si „Oameni de succes.”

 Sayra a lansat videoclipul primei sale piese ,,TU” in cadrul galei ,,I Success – Oameni de succes” 

Sayra este o noua voce in industria muzicala, descoperita de catre Marius Moga. Aceasta a lansat in cadrul evenimentului videoclipul piesei ,,TU.” O piesa despre trecut, despartiri si emotii. Chiar daca este la inceput, nimic nu este imposibil pentru  aceasta si  isi doreste ca toate piesele ei sa ajunga la sufletele oamenilor. Sayra este o artista independenta, cu un timbru sensibil, care vrea sa spuna o poveste prin muzica sa.

Gala „I Success – Oameni de succes” a fost organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia, producator al evenimentului fiind promotorul galelor Superkombat, Eduard Irimia.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0