Vedetele ii aduc un ultim omagiu lui Kate Spade. Designerul a fost gasita fara viata la varsta de 55 de ani

Vedetele ii aduc un ultim omagiu lui Kate Spade. Designerul a fost gasita fara viata la varsta de 55 de ani

Marti dimineata, designerul Kate Spade a fost gasita fara viata in apartamentul sau din New York. Katherine Noel Brosnahan pe numele sau din buletin, avea 55 de ani si avea acest brand din 1993 pe care l-a detinut impreuna cu sotul sau, Andy Spade pana in 2006, cand l-a vandut.

In 2016, Kate a inceput un alt brand de accesorii, intitulat Frances Valentine dupa numele fiicei sale. Kate era cunoscuta in lumea modei pentru gentile si accesoriile sale colorate.

Presedintele Consiliului de designeri din America si-a exprimat regretele pe retelele de socializare: ” CFDA este devastat de asa o veste. Kate Spade era un designer foarte talentat care a avut un impact deosebit asupra modei americane, dar si pentru faptul cum a fost vazuta moda americana din afara. Ne dorim sa ii aducem un omagiu pentru ceea ce a insemnat ea pentru moda, dar transmitem condoleante si familiei indoliate”.

Chelsea Clinton, Reese Witherspoon, Lucy Hale, Olivia Culpo sau Martha Stewart sunt doar cateva din vedetele care au postat mesaje emotionante pe conturile lor de Twitter.

COMMENTS

DISQUS: 0