Denisa Hazaparu: „Mersul regulat la salon ne poate îmbunătăţi starea de spirit!”       

Denisa Hazaparu: „Mersul regulat la salon ne poate îmbunătăţi starea de spirit!”       

Răsfăţul la salon ar trebui să devină un obicei pentru starea noastră de bine! Este filozofia de viaţă a Denisei Hazaparu, hairstylistul care a adus serviciile premium de îngrijire şi aerul cafenelelor pariziene pe una dintre străzile Capitalei.  D’Hairapy Beauty Bar este un nou concept în industria frumuseţii, un salon unde femeile învaţă ce înseamnă un păr sănătos şi de câtă atenţie are el nevoie pentru a se menţine astfel.

Celebritatea.ro vă propune o discuţie… ca între fete, în urma căreia voi să aflaţi direct de la Denisa Hazaparu câteva secrete esenţiale din lumea hairstyling-ului de calitate: care sunt produsele importante pentru o podoabă capilară fără cusur, în ce ordine trebuie ele aplicate, dar şi cum trebuie alese, pentru ca părul nostru să arate ca şi când ar fi atins zilnic de bagheta magică a experţilor în frumuseţe!

 

Ați creat un loc unde relaxarea se îmbină cu grija pentru tenul și pentru părul nostru. Cât de important este, dincolo de îmbunătățirea aspectului fizic, să ajungem regulat la salon?

Pentru a reuşi pe toate planurile, femeile trebuie să fie în armonie cu propria persoană. În toată alergătura noastră zilnică uităm, din păcate, să ne preocupăm de noi înşine, ajungem să ne gândim prea mult la lucrurile pe care am vrea să le facem, dar mereu le trecem pe ultimul plan când, de fapt, investiţia ar trebui să fie făcută în noi. Doar asta ne oferă starea de spirit necesară să excelăm!

Vizita la salon este momentul tău cu tine, o pauză binemeritată în care uiţi de toate îndatoririle şi de grijile zilnice. Când ai avut timp ultima dată să îţi savurezi în tihnă cafeaua? Să citeşti câteva articole sau o carte în interes strict personal? Să uiţi complet de tot ceea ce te aşteaptă după ce ieşi pe uşa salonului? Mersul la salon ar trebui să fie o rutină, o reîmprospătare fizică şi psihică.

Poţi obţine toate aceste lucruri direct… de pe scaun, la D’Hairapy Beauty Bar, în timp ce o echipă de profesionişti se va ocupa de tine! Avem o echipă frumoasă de oameni dedicaţi şi încântaţi de faptul că prin meseria lor pot transmite o stare de bine, de relaxare, de răsfăţ în fiecare zi.

 

Puneți la dispoziție însă și o alternativă pentru cele pe care drumurile nu le pot aduce des în fața dumneavoastră. Este vorba despre un serviciu inedit: consiliere 1 to 1. Ce trebuie să știm despre acest program esențial pentru menținerea unui păr sănătos și frumos chiar și acasă?

Mereu mi-a plăcut părul sănătos! Produsele, ustensilele şi tehnicile au evoluat foarte mult în ultimii ani şi chiar este posibil ca fiecare femeie să întoarcă privirile celor din jur cu un păr sănătos şi strălucitor. Noi, la salon, facem tot ce putem, dar timpul este limitat. Consider că este absolut necesar ca fiecare femeie să adopte un ritual corect de îngrijire şi acasă.

Programul nostru le oferă clientelor acces la cele mai bune sfaturi de îngrijire şi chiar de reparare a părului folosind cele mai potrivite tehnici şi produse. O şedinţă de consiliere include:

*Sfaturi personalizate de îngrijire în funcţie de nevoia scalpului şi a tipului de păr
*Recomandări de produse potrivite de îngrijire

*Posibilitatea de a trimite produsele necesare direct la ele acasă
*Sugestii de două coafuri pe care şi le pot face singure acasă, adaptate tipului de păr, structurii, texturii şi stilului personal.

 

 

Sunteți hairstylist și tehnician culoare de peste un deceniu. Ce le sfătuiți pe femeile care își caută inspirația pe Internet atunci când vine vorba despre o nouă tunsoare sau colorare și care vor un anumit look, chiar dacă nu le avantajează?

În zilele noastre, majoritatea persoanelor vin în salon cu poze de pe Internet şi chiar le consider un punct de plecare bun, însă este nevoie şi de o completare: trebuie să alegeţi o tunsoare care se aranjează uşor, în funcţie de structura şi de textura părului vostru. Alegeţi o culoare care să vă complimenteze trăsăturile, iar procesul de obţinere a acesteia să nu ducă la degradarea lui. Alegeţi, de asemenea, cu atenţie produsele pentru vopsirea părului, dar şi pentru îngrijirea lui. În ziua de azi, ele nu mai pot strica părul, însă modul incorect în care se aplică poate face acest lucru.  Produsele de calitate superioară, folosite în mod corect, nu vor deteriora niciodată  părul! Alegeţi să investiţi aşadar în părul vostru! Este cel mai important accesoriu şi este pe viaţă! Prin urmare, este mai presus de orice haină, geantă sau pereche de pantofi.

 

Cum știm că alegem corect produsul de hairstyling care să se potrivească parului nostru și că modul în care îl folosim este cel corespunzător?

Cele mai bune sfaturi legate de îngrijirea părului şi de produsele potrivite le primiţi de la hairstylist! Multe femei susţin că nu reuşesc să îşi facă părul să arate la fel ca la salon, însă câte au încercat să îl aranjeze acasă cu toate produsele pe care noi la folosim în salon? Un şampon, o mască bună, un produs de hidratare/ reparare leave in, un produs de styling adecvat tipului de păr şi dorinţei de styling, ulei sau ser la final şi, eventual, fixativ. Acestea sunt produsele esenţiale de care o femeie şi părul ei au nevoie! Dacă la final părul se simte mătăsos, greu şi strălucitor înseamnă că alegerea şi folosirea produselor a fost cea potrivită.

Cât de mult trebuie să ținem cont de culoarea părului atunci când alegem machiajul pe care să îl purtăm zi de zi, dar și la ocazii?

În ceea ce priveşte machiajul, recomand, înainte de toate, un ten îngrijit şi radiant şi trăsături conturate delicat. Baza unui machiaj este, în primul rând, un ten îngrijit, iar un semn că trebuie să ajungeţi la cosmetică este atunci când fondul de ten nu se aşează armonios pe chip, adică atunci când pielea se descuamează, se patează sau fondul de ten se separă pe nas şi pe frunte. Machiajul trebuie sa complimenteze trăsăturile.

Din punctul meu de vedere, culoarea trebuie să existe doar pe pleoapa mobilă şi niciodată nu  trebuie să accentuăm şi buzele şi ochii în culori puternice. Cât timp make-up-ul este realizat în aceste standarde, o pată de culoare nu va deranja şi nu va avea cum să fie în discordanţă cu nuanţa părului.

 

 

Dintr-un proiect de suflet al Denisei Hazaparu, creat cu gândul la nevoile femeii moderne, D’Hairapy Beauty Bar a devenit definiţia frumuseţii şi a stării de bine, unde ambientul plăcut, produsele premium şi serviciile de calitate se întâlnesc.

Mai jos, regăsiți datele de contact ale salonului fondat de Denisa Hazaparu:

COMMENTS

DISQUS: 0