Laurette s-a îmbolnăvit în avion după ce a mâncat un sandviș expirat

Laurette s-a îmbolnăvit în avion după ce a mâncat un sandviș expirat

Experiență nefericită pentru Laurette. Manchinul de ciocolată a pățit-o grav după un zbor cu avionul! Călătoria a fost lină, dar gustarea a fost îngrozitoare. Ea a povestit că s-a trezit cu faţa tumefiată după ce a mâncat un sandviş expirat.

Laurette i-a făcut de râs pe reprezentanţii Tarom, care i-au servit în timpul zborului un sandviş cu termen de valabilitate depășit. Pentru că nu a fost atentă la data înscrisă pe ambalaj, bruneta s-a ales cu grave probleme de sănătate. Pe piele i-au apărut numai bube, iar ochii i s-au umflat și învinețit.

„Oare cum o fi să mănânci gustarea din avion, gen un sandviş, că na …..ai plătit un bilet şi gustarea este inclusă în preţul biletului sau, mă rog, din plictiseală ca să mai treacă timpul, până la destinaţie. Bun, nimic de zis, însă după ce îl mănânci, auzi în spatele tău o domnişoară brunetă care ţipă …că sandvişul este expirat de două zile, lumea mânca că na…….mă uit şi eu pe ambalaj şi DA era expirat…

 

Ajung acasă şi ce să vezi, mă mănâncă rău pielea, ochii umflaţi, mă dezbrac şi constat că sunt plină de blânde. Asta este, ce să fac, mă scarpin… Felicitări, compania aeriană Tarom! Să te trezeşti cu ochii umflaţi şi vineţi! E foarte ruşinos pentru ei! E vorba despre compania noastră mare”, a declarat Laurette. Întrebată dacă are de gând să facă reclamaţie, manechinul a explicat că a vrut doar să tragă un semnal de alarmă, pentru pasagerii acestei companii, care ar trebui să deschidă bine ochii, ca să nu păţească la fel ca ea.

COMMENTS

DISQUS: 0