TikTok, inspiraţie pentru cele mai moderne nunţi! Top 3 trenduri ale momentului

TikTok, inspiraţie pentru cele mai moderne nunţi! Top 3 trenduri ale momentului

TikTok a devenit sursă de inspiraţie pentru miri! Celebra platformă, folosită în special de tineri, îi ajută pe îndrăgostiţi să îşi contureze o nuntă de poveste. Există mai multe trenduri, pe care şi tu le poţi prelua şi care îţi vor transforma total evenimentul: vor aduce originalitate, distracţie şi un strop de noutate la marea petrecere. Specialiştii localului Royal Palace Ballroom, premiat în mai multe rânduri în cadrul Galelor Health, Beauty and Lifestyle, au făcut turul TikTok-ului şi îţi dezvăluie ultima modă a Internetului în rândurile următoare.

TikTok, inspiraţie pentru miri: buchetul miresei se reinventează!

          Unul dintre cele mai populare trenduri de pe TikTok reinventează o veche tradiţie de la nunţi: aruncatul buchetului de către mireasă. Dăruit de naş, mireasa îl va păstra până spre sfârşitul evenimentului, atunci când aceasta îl va arunca pentru a fi prins de o invitată. Se spune că norocoasa se va mărita în viitorul foarte apropiat. Moda de pe Internet schimbă însă regulile!

„Mai nou, mirii caută să integreze tot felul de jocuri interactive la nunţi. Iar buchetul miresei poate fi transformat într-o astfel de activitate distractivă. Cum? Îl poţi încuia, în timpul evenimentului, într-o cutie din sticlă. Mireasa poate împărţi în sală mai multe chei fetelor necăsătorite, care îşi vor încerca norocul. Este un soi de activitate care îi va ridica de la mese chiar şi pe cei care nu sunt implicaţi în mod direct în acest joc.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Tips: dacă vrei să păstrezi buchetul, multiplică-l sau creează unul special, care poate fi divizat. Îl poţi usca, pentru ca peste ani să reprezinte o amintire frumoasă!

TikTok, inspiraţie pentru miri: luminează momentul tăierii tortului

          Un alt moment care se transformă, sub puterea Internetului, este şi tăierea tortului. Pregăteşte-te pentru unele dintre cele mai emoţionante clipe, pentru că toţi cei dragi se vor aduna în jurul tău, să te felicite şi să îţi fie aproape. Oferă-le invitaţilor tăi artificii de mână, lasă doar lumina ambientală să facă spectacol în sală şi bucură-te de magia creată, în ritmul melodiei preferate şi cu efect de gheaţă carbonică în jur!

 Mirii apelează tot mai des la acest truc aparent simplu, dar de efect! Artificiile de mână emit mici scântei în timpul arderii. Roagă-ţi invitaţii să ţină artificiile exact în timpul tăierii tortului. Artificiile vor crea o notă elegantă şi vor da naştere unuia dintre cele mai speciale momente ale petrecerii.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Tot mai mulţi îndrăgostiţi apelează la mini artificii şi în timpul valsului mirilor, dar şi ca să le ofere, ca mărturie, invitaţilor.

TikTok, inspiraţie pentru miri: rochii albe pentru domnişoarele de onoare

Moda în rândul domnişoarelor de onoare s-a tot schimbat în ultimii ani: ba pot purta modele diferite de rochii, ba pot burta culori diferite sau din aceeaşi familie de nuanţe. TikTok vine cu un nou trend: ce spui despre rochii albe pentru domnişoarele tale de onoare?

Cheia este să te asiguri că rochia ta de mireasă va ieşi în evidenţă. Voalul sau trena te vor ajuta să te diferenţiezi. La fel şi accesoriile. Un decolteu diferit al rochiei tale, faţă de cel al domnişoarelor de onoare, poate fi din nou un element care contează în aspectul general. Rochiile domnişoarelor de onoare pot fi scurte, în vreme ce rochia miresei poate fi lungă şi amplă. În acelaşi timp, miresele pot alege dantela, domnişoarele de onoare, satinul.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Gândeşte-te şi la următorul aspect: albul conferă o lejeritate specială şi o estetică deosebită. Iar pozele de la eveniment vor ieşi, cu siguranţă, minunat!

Pentru idei originale atunci când vine vorba despre petreceri, apelează la specialiştii Royal Palace Ballroom, creatorii de vise care îţi transformă în realitate evenimentele pe care le-ai aşteptat o viaţă! Îi găseşti pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov.

          Ai la dispoziţie site-ul: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/
          Pentru informaţii suplimentare poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0