Le Chateau este cea mai exclusivista locatie destinata evenimentelor si ceremoniilor de gala!

Le Chateau este cea mai exclusivista locatie destinata evenimentelor si ceremoniilor de gala!

Le Château este Castelul din inima Bucurestiului ce îmbină, într-o manieră unică, polivalenţa unei locaţii de mari dimensiuni cu eleganţa şi somptuozitatea unei adevărate săli de bal din vremea în care aceasta era locul preferat de socializare al nobilimii.

Localizat în zona Pieţei Alba Iulia, Le Château a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii.

Le Chateau este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata voastra. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti. Se remarcă prin decorurile de lux, realizate cu meticulozitate până în cele mai mici detalii.

Stefania Ivan, sales executive ne-a spus că totul a plecat de la o dorință: dorința de a construi un loc magic, despre vise, clipe de fericire, viață și iubire, pentru amintiri frumoase unde vă puteți bucura alături de cei dragi.

Le Chateau este locul unde cele mai inedite dorințe ale clientului sunt apreciate și transpuse în realitate. „Punem accent pe ospitalitate, facem totul cu drag și pasiune. Orice eveniment ați avea în plan nu sunteți singuri. Veti face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti pasionati cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care va vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare, cat si pe intreaga durata a evenimentului.”, a declarat Stefania Ivan.

Ne-am propus să aflăm mai multe despre persoana din spatele poveștii, despre femeia care a transformat o idee frumoasă într-o realitate de succes. Laura Tatoli este acționar și manager general al Le Château Evenements și femeie de afaceri.

,,Am pornit de la ideea unui spațiu unic în peisajul Bucureștiului, un loc care să ofere acel „altceva” organizatorilor de evenimente, atât din perspectiva amenajării și a designului, cât și a serviciilor puse la dispoziție. După sase ani de la inaugurare, suntem bucuroși să constatăm că premisele inițiale au fost confirmate de clienții noștri și, drept consecință, prin poziționarea obținută în piața de profil. Le Château este astăzi un produs distinct, ale cărui atribute de valoare, cumulate și manifestate în acești sase ani, reprezintă o garanție a standardului ridicat al evenimentelor pe care le organizăm.”, a declarat Laura Tatoli.

 Le Chateau a gazduit cele mai spectaculoase evenimente precum: Festivalul de modă pentru copii, Kids Fashion Week Romania, iar in data de 11 iunie 2018, la Bucureşti, Eduard Irimia a anunţat cel mai important proiect din cariera sa antreprenorială, odată cu asocierea produsului său Superkombat cu industria filmelor de acţiune, acest lucru fiind posibil prin finanţarea şi realizarea unor filme de acţiune în care vor apărea atât sportivi sau actori din România, cât şi din alte ţări, toţi aflaţi sub managementul Superkombat. Gala I Success – editile online a premiat oamenii de afaceri, medici și companii care s-au evidențiat în 2020. Evenimentul, desfășurat la Le Château, a adunat cele mai mari companii din țară și cei mai cunoscuți antreprenori, business, medici si clinici de infrumusetare din România, într-un eveniment ce a devenit un etalon în lumea de business din țara noastră.

 

COMMENTS

DISQUS: 0